Tko smo mi ?

2017. godine u zagrebačkoj Dubravi otvoren je salon za pse i mačke Jessie . Salon koji pazi na zadovoljstvo svojih klijenata i njihovih ljubimaca!

Naš salon otvoren je 2017. godine s ciljem uljepšavanja pasa i mačaka te održavanja njihove higijene. Uslugama koje nudimo želimo istaknuti ono najljepše na Vašem ljubimcu. Uvijek nastojimo proširiti svoje znanje i poboljšati usluge, jer nakon svakog tretmana, najbitnije nam je mišljenje i zadovoljstvo vlasnika i njegovog ljubimca.

Upoznajte vlasnice

Bok!

Mi smo Jessie i Kristina !

Jessie, po kojoj je salon dobio ime, je husky, alfa ženka i veseli se svakom novom čupavom prijatelju! Kristina, vlasnica salona je po struci veterinarska tehničarka koja uz brigu o vašim ljubimcima radi i u veterinarskoj ambulanti. Završila je tečaj uljepšavanja životinja, par puta godišnje ide na usavršavanja, a redovito odlazi na razne seminare te posjećuje raznovrsne sajmove, a neki od njih su Global Pet Expo u Americi te InterZoo u Njemačkoj. Od ove godine je ponosni član IGA zajednice (Internationl Groomers Association).

Želite dogovoriti svoj termin?

Javite nam se, ugovorite termin i uvjerite se u našu stručnost i ljubav prema životinjama!